Pénteken, játszott Trnava Olympique Marseille, gyere és híres nevek

Trnava. Trnava vár péntekig következő futball ünnepe. Fortunaligový csapat FC Spartak Trnava a mérkőzés előtti gödörben a megmérettetésre Olympique Marseille.

A híres francia klub bejelenti, hogy annak ellenére, hogy egy reprezentatív szünet érkezik több hangzatos neveket.

A jelölést bejelentette a francia oldalon, egy újabb beszerzése Juventus – védő Paolo De Ceglie, és az egykori Real Madrid középpályása Lassana Diarra. Legfontosabb Marseille érkezik Szlovákiában és az egykori játékos a Real Madrid.

Olympique információt a klub internetes www.spartak.sk érkezik Szlovákiába csütörtökön este körül 19:30.A légi jármű lesz tizenkilenc labdarúgók és kilenc tagja a végrehajtó csapat által vezetett edző Michel.

Mivel tájékoztatta marketing menedzser Spartacus Marián Černý, a tér interjúk újságírók érkezéskor Pozsonyban nem.Mančaft közvetlenül repülőterek leparkolt busz költözött a ötcsillagos szálloda a unibet online sportfogadás fővárosban.

Marseille követelmény az volt, hogy minden játékos a saját szobájába, és az egész csapat volt az egyik folyosón.

Rajongói Marseille kiválasztott játékosok képesek lesznek megfelelni a autogramiáde péntek 16:30-17:30 előtt a hivatalos fan bolt Spartacus, aki fut burkolására a sétáló övezet az északi lelátó.

Mielőtt a petíciót Trnava klub szervez rövid eligazítás az újságírók unibet sportfogadás bónuszok a francia focisták.

A játék még nem rajongók körében rozchytalo közel hét ezer jegyet. Online értékesítés folytatjuk https://cityarena.maxiticket.sk.Nagyon örülünk, hogy ellen játszani @FCSpartakTrnava az új stadion: City Arena! ⚪️ pic.twitter.com/aajAPgFJki – Olympique Marseille (@OM_Officiel) 2 szeptember 2015

„kérni rajongók jegyet biztonságos online az interneten, és ne hagyja jön a stadion az utolsó pillanatban. Elvárjuk látogasson 15 ezer néző „, mondja PR menedzser Marek Ondrejka Spartacus.

„Ideális esetben az emberek jelennek meg a területen egy órával a meccs előtt. Ez kiküszöböli a felesleges idegesség bejáratoknál”, mondta Ondrejka.

„Duel vezetést, mint a fő döntőbíró Marek Mastiš. Benne él sugárzott TV Spartak tárgyalások is folyamatban van egy francia cég.Az elmúlt szezon véget ért Marseille játékos a bajnokságban a negyedik helyen.

az állás állítjuk elő a hivatalos a stúdióban elválás Legend Spartacus Anton Halenár.

„megköszönte tizenhét éve, amelynek során az előadók rendszeresen stadion közbenjárására fan,” kiderült Ondrejka.

Meeting Spartak Trnava – Olympique Marseille egy kickoff péntek szeptember 4 20.15. Jelölések Olympique Marseille

(Forrás: www.spartak.sk)

unibet online fogadóirodák